159
Terug naar overzicht

Actie: Vileda UltraSpeed Pro met twee gratis moppen! op=op

26.05.15
Bij aanschaf van een Vileda UltraSpeed Pro mopwagen nu twee moppen gratis!

De actie is geldig op de onderstaande mopwagens:

Vileda UltraSpeed Pro Single - Bucket Starter Kit (078198)

De UltraSpeed Pro Single Starterkit omvat bijna alles wat u nodig heeft aan schoonmaakmaterialen voor vloerreiniging in één doos. De Starterkit bestaat uit een onderstel met een enkele (25l) emmercombinatie, een hendelpers, een mopframe en een microvezelmop. De telescoopsteel is apart te bestellen.

Geschikt voor kleine objecten, zoals winkels, banken of kleine restauratie. Voor deze objecten is een enkele emmercombinatie voldoende.

Vileda UltraSpeed Pro Single - Bucket Ready-To-Go-Kit (078199)

De UltraSpeed Pro Single Ready-To-Go-Kit omvat alles wat u nodig heeft aan schoonmaakmaterialen voor vloerreiniging in één doos. De Ready-To-go-Kit bestaat uit een onderstel met een enkele (25l) emmercombinatie, een hendelpers, een mopframe, een microvezelmop, een duwbeugel en een driedelige telescoopsteel.

Geschikt voor kleine objecten, zoals winkels, banken en kleine restauratie. Voor deze objecten is een enkele emmercombinatie voldoende.

Vileda UltraSpeed Pro Double - Bucket Starter Kit (078200)

De UltraSpeed Pro Double Starterkit omvat bijna alles wat u nodig heeft aan schoonmaakmaterialen voor vloerreiniging in één doos. De Starterkit bestaat uit een onderstel met een dubbele emmercombinatie (25l en 8l), een hendelpers, een mopframe en een microvezeldoek. De telescoopsteel is apart te bestellen.

Geschikt voor grotere objecten, zoals scholen en kantoorgebouwen. Voor deze objecten is een dubbele emmercombinatie voldoende.

Vileda UltraSpeed Pro Double - Bucket Ready-To-Go-Kit (078201)

De UltraSpeed Pro Double Ready-To-Go-Kit omvat alles wat u nodig heeft aan schoonmaakmaterialen voor vloerreiniging in één doos. De Ready-To-Go-Kit bestaat uit een onderstel met een dubbele (25l en 8l) emmercombinatie, een hendelpers, een mopframe, een microvezelmop, een duwbeugel en een driedelige telescoopsteel.

Geschikt voor grote objecten zoals scholen en kantoorgebouwen. Voor deze objecten is een dubbele emmercombinatie voldoende.

Twee gratis Vileda UltraSpeed moppen (045196)

Duurzame en kwalitatieve microvezelmop voor een intensieve reiniging van alle soorten harde vloeren. De witte poyestervezels absorberen vuil en vocht. De donkergrijze nylonzones schrobben het vuil los zonder het oppervlak aan te tasten. De mop glijdt probleemloos over de vloer.

Geschikt voor alle soorten harde vloeren.

Momenteel hebben wij een tijdelijke actie op de UltraSpeed Pro mopwagens van Vileda. Bij aankoop van een mopwagen nu twee gratis moppen!

Tijdelijke actie geldig van 26 mei 2015 t/m 30 juni 2015.

Voor meer informatie over de tijdelijke actie en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl