159
159

E-Business oplossingen

Een bestelsysteem is zo goed als de inkooppartner die er achter zit. Hazet biedt klanten al meer dan tien jaar e-business oplossingen op maat en ongeëvenaarde service: van onze professionele ICOS bestelsysteem.

Hazet biedt voor iedere bedrijfsvorm, sector en ondernemingsgrootte e-businessoplossingen die perfect aansluiten op de uitdagingen die samenhangen met uw bestelroutine. U krijgt een volledig inzicht in de bestelprocessen van uw klantenstructuur. Iedere facilitymanager bestelt binnen het budget en uit de vooraf samengestelde catalogus. Zoals u van ons gewend bent, bezorgt Hazet uw materialen zelfs tot aan de werkplek. En het systeem verzamelt de informatie bij iedere kostenplaats centraal. Zo evalueert en verwerkt u alle bestellingen snel en eenvoudig.

Zelfs kleinere ondernemingen profiteren met deze oplossingen van de voordelen die e-inkoop biedt: in Hazet’s ICOS bestelsysteem vindt u bijvoorbeeld alle afzonderlijk uitonderhandelde leveringsvoorwaarden. Besteltemplates zorgen voor eenvoudige inkoop, overzichtelijke statistieken voor een transparante kostenstructuur.
 

E-businessoplossingen:

  •  ICOS: afgestemd op iedere ondernemingsstructuur

Onze ICOS specialist informeert u graag over de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

Contact:

Rolandvan Elk
ICOS specialist

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075- 650 40 16
Mail: 
rolandvanelk@hazet.igefa.nl