Hazet

Hazet is een totaalleverancier van producten en oplossingen voor hygiëne en veiligheid. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan centraal in onze dienstverlening. Als partner van igefa en INPACS bieden wij u via een groot netwerk grenzeloze en betrouwbare kwaliteit.

Core business

Hazet excelleert voor klanten in de sectoren schoonmaak, (food)industrie, horeca, leisure, gezondheidszorg, bouw en overheid. We leveren schoonmaakmiddelen en -materialen, professionele reinigingsapparatuur en diverse soorten bedrijfs- en veiligheidskleding. Altijd snel en betrouwbaar. Hazet koopt duurzaam in en adviseert klanten over dit thema. Wie vertrouwt op onze branchegerichte aanpak, profiteert van specialistische kennis en service tegen een scherpe prijs.

Kwaliteit, optimale service en professioneel advies 

Kwaliteit garanderen we door alleen de beste a-merken te vertegenwoordigen. Maar u vindt bij ons ook een complete private-labellijn. Hazet staat voor optimale service op basis van onze sterkste punten: we bedrukken bijvoorbeeld bedrijfskleding in eigen huis en voeren op locatie reparaties uit. Dankzij ons eigen wagenpark zijn we bovendien nooit ver weg. Bestel voor al uw objecten snel en efficiënt in onze moderne webshop. Of kom bij ons langs voor het afhalen van uw bestelling of voor persoonlijk advies. Vanuit onze vestiging in Zaandam opereren wij landelijk. Onze verkoopadviseurs adviseurs informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Meer weten over Hazet? Neem contact met ons op. 

Contact:

HazetHoofdkantoor
Verkoop binnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505 HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl