159

Hazet Mediacenter

Welkom, hieronder vindt u een overzicht van filmpjes over instructies, innovaties, tips en trucs van diverse leveranciers. 

Pagina's

29.02.16

HaVeP Image

Het is stoer, het is comfortabel, het is representatief: HaVeP Image. Nu verkrijgbaar bij Hazet!

UltraSpeed Pro is een door Vileda Professional ontwikkeld vlakmopconcept voor het vochtig reinigen van waterbestendige, harde vloeren (sopmethode).

03.11.15

Vileda PVAmicro

Met de PVAmicro behaalt u een efficiënte microvezel reinigingsprestatie en droge, streeploze resultaten.

03.11.15

Vileda VoleoPro

Bij de uitvoering van een schoonmaaktaak wilt u zoveel mogelijk materialen meenemen. Liefst de hele inhoud van uw werkkast. Dat spaart tijd en moeite.

De handdoek is lang genoeg om de zijlijnen van een voetbalveld te bedekken! Iedere 25 centimeter wordt het doek afgesneden, wat neer komt op 1.400 doekjes per rol!

De combinatie van een werkbroek en een w

19.09.14

FreshWave IAQ

Deze neutralisatiespray van FreshWave IAQ geeft een natuurlijke geur af die zowel organische als anorganische onaangename geuren effectief verwijderd.

Aquarius maakt onderdeel uit van het thema Innovatie bij Hazet. Kimberly Clark introduceert het meest hygiënische assortiment dispensers ooit!

Alles wat je nodig hebt voor een snelle, efficiënte, veilige reiniging van de vloeren en wanden is verpakt in een enkele, makkelijk te gebruiken kit.

Pagina's