159

Hazet Mediacenter

Welkom, hieronder vindt u een overzicht van filmpjes over instructies, innovaties, tips en trucs van diverse leveranciers. 

Pagina's

29.02.16

HaVeP Image

Het is stoer, het is comfortabel, het is representatief: HaVeP Image. Nu verkrijgbaar bij Hazet!

03.11.15

Vileda VoleoPro

Bij de uitvoering van een schoonmaaktaak wilt u zoveel mogelijk materialen meenemen. Liefst de hele inhoud van uw werkkast. Dat spaart tijd en moeite.

UltraSpeed Pro is een door Vileda Professional ontwikkeld vlakmopconcept voor het vochtig reinigen van waterbestendige, harde vloeren (sopmethode).

03.11.15

Vileda PVAmicro

Met de PVAmicro behaalt u een efficiënte microvezel reinigingsprestatie en droge, streeploze resultaten.

De combinatie van een werkbroek en een w

De handdoek is lang genoeg om de zijlijnen van een voetbalveld te bedekken! Iedere 25 centimeter wordt het doek afgesneden, wat neer komt op 1.400 doekjes per rol!

Suma-Combi, het nieuwe vaatwasmiddel voor effectieve reiniging. Een eenvoudige en betrouwbare manier voor schoon en glanzend vaat- en glaswerk. Met geïntegreerd naspoelmiddel.

Greaselift ™, de enige ontvetter die toelaat uitstekende resultaten te bereiken zonder de noodzaak van persoonlijke beschermingsmiddelen.

De Kärcher BR 35/12 C maakt onderdeel uit van het thema Innovatie bij Hazet. Nog nooit was het zo eenvoudig reinigen rond obstakels. De Kärcher BR 35/12 C is wendbaar, licht en stil.

19.09.14

FreshWave IAQ

Deze neutralisatiespray van FreshWave IAQ geeft een natuurlijke geur af die zowel organische als anorganische onaangename geuren effectief verwijderd.

Pagina's