159
159

Herbruikbare maskers

3M herbruikbare ademhalingsmaskers staan voor optimaal draagcomfort, zijn aanpasbaar tussen verschillende gevaren en duurzaam om zware werkomgevingen te weerstaan. Ons brede assortiment aan onderdelen en verbruiksartikelen zorgt ervoor dat de halfgelaatsmaskers gemakkelijk kunnen worden onderhouden en bieden een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

3M™ 4000 Serie Halfgelaatsmaskers

Erkend en bewezen.
 
De 4000 Serie is een reeks van kant-en- klare, onderhoudsvrije halfgelaatsmaskers met ingebouwde filters, ontworpen voor effectieve en comfortabele bescherming tegen een combinatie van gassen, dampen en stofdeeltjes.
 
Deze maskers zijn te gebruiken tot de filters verzadigd zijn.
 
 

3M™ 7500 Serie Halfgelaatsmaskers

De standaard in comfort.
 
De zachte siliconen gelaatsafdichting zorgt voor een zacht gevoel op het gezicht en het 3M™ Cool Flow™ uitademventiel zorgt voor meer comfort dankzij minder hitte- en vochtopbouw in het masker.
 
Er zijn verschillende soorten filters beschikbaar voor bescherming tegen gassen, dampen en deeltjes, afhankelijk van uw behoeften.
 
 

3M™ 6500 Serie Halfgelaatsmaskers

Ontworpen voor zware en vuile arbeidsomstandigheden.
 
De 6500 Serie is verkrijgbaar in twee soorten (normaal en QL snelsluitsysteem), waarvan elke soort beschikbaar is in drie maten.
 
Wij bieden verschillende filters voor bescherming tegen gassen, dampen en deeltjes, afhankelijk van uw behoeften.
 
 
Onze accountmanagers inventariseren graag met u welke oplossingen perfect aansluiten bij uw behoeften. Neem contact op via +31 (0)75 650 40 30 of bedrijfskleding@hazet.igefa.nl.

 

Contact:

AfdelingBedrijfskleding

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
bedrijfskleding@hazet.igefa.nl