159
159

Lasbescherming

Als professionele lasser werkt u het liefst met kwalitatieve producten en draagt u het liefst bescherming die het werk zo min mogelijk belemmeren. Het merk 3M™ Speedglas ™ is 's werelds toonaangevende productlijn voor lasveiligheid. Gezien de veelzijdigheid aan kwalitatieve en betrouwbare producten heeft 3M voor elke lasser een geschikte oplossing.

3M™ Speedglas™ 9100 FX Air Laskap

Voor constante ademhalingsbescherming en een uitstekend zichtveld.
 
De 9100 FX Air laskap overtreft al uw verwachtingen.
 
Hij is voorzien van een ‘flip-up’ functie met een extra groot beschermend vizier voor bijvoorbeeld snij- en slijpwerkzaamheden. Door verbeterde optische eigenschappen zie je met het XXi lasfilter alles lichter en gedetailleerder.
 
 

3M™ Speedglas™ 9002NC Laskap

Een comfortabel en slank design. Tegen Een scherpe prijs.
 
De 9002 laskap kenmerkt zich als de helm met de ideale balans tussen vorm, grootte en gewicht.
 
Ervaar het verschil. Dankzij verbeterde optische eigenschappen ziet u alles lichter, gedetailleerder en kleurrijker en beschikt de laskap over een hoofdband ontworpen voor extra comfort.
 
 

3M™ Speedglas™ 100V Laskap

Uitstekende optische kwaliteit en een betrouwbare licht-naar-donker schakeling.
 
Naast de zwarte laskap, kan je bij de Speedglas™ 100V laskap kiezen voor een opvallende look: met de Graphics serie. Ben je een snelheidsduivel? Dan is de Motor laskap wat voor jou! Of ga je voor een meer duister design, met de Skull laskap.
 
 
Onze accountmanagers inventariseren graag met u welke oplossingen perfect aansluiten bij uw behoeften. Neem contact op via +31 (0)75 650 40 30 of bedrijfskleding@hazet.igefa.nl.

 

Contact:

AfdelingBedrijfskleding

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
bedrijfskleding@hazet.igefa.nl