159
159

Motor- en luchtaangedreven adembescherming

De motor- en luchtaangedreven adembescherming biedt comfortabele en geïntegreerde bescherming van hoofd, gezicht, ogen, gehoor en ademhaling tegen allerlei gevaren. De ademhalingssystemen zijn eenvoudig en modulair op te bouwen naar de wens van de gebruiker waardoor de juiste bescherming geboden kan worden voor diverse omgevingen en toepassingen.

3M™ Versaflo™ TR-600

Werken in een comfortabele wereld.
 
Het TR-600 Motoraangedreven ademhalingssysteem biedt bescherming tegen deeltjes, gassen en/of dampen en biedt een keuze uit meerdere luchstroomsterktes (debiet) met een gebruiksvriendelijke bediening die ook de laadstatus van de batterij en de verzadiging van het deeltjesfilter in de gaten houdt.
 
 

3M™ Versaflo™ TR-300+

Hoge performance en functionaliteit in lichtgewicht design.
 
De TR-300+ Motorunit is de kleinere variant van de TR-600 en combineert performance, bescherming en functionaliteit met een modern en lichtgewicht design.
 
 

3M™ Versaflo™ M-Serie

Geïntegreerde bescherming voor vele toepassingen.
 
De M-Serie staat bekend om zijn lichte, compacte en goed uitgebalanceerde vizieren en helmen. De helmen bieden geïntegreerde bescherming tegen een reeks van gevaren en zijn aan te sluiten op alle modulaire motorunits.
 
 
Onze accountmanagers inventariseren graag met u welke oplossingen perfect aansluiten bij uw behoeften. Neem contact op via +31 (0)75 650 40 30 of bedrijfskleding@hazet.igefa.nl.

 

Contact:

AfdelingBedrijfskleding

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
bedrijfskleding@hazet.igefa.nl