159
159

Multiservice

Bij Hazet weten we dat de juiste oplossing rationele voordelen biedt zoals lage kosten, groot gemak en aandacht voor het milieu. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom staat naast functionaliteit en duurzaamheid ook uitstraling voorop bij onze multiservice.

Wij zijn uw vaste leverancier van een groot assortiment aan elegante aluminium en kunststof dispensers van Tork en andere kwaliteitsmerken. Natuurlijk hebt u daarbij de keuze uit diverse zeep- en tissueproducten van topkwaliteit. Samen met u richten we voor uw medewerkers en klanten een hygiënische omgeving in die klasse uitstraalt.

In aanvulling daarop levert Hazet uiteenlopende producten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling. U kunt bij ons terecht voor afvalbakken en -zakken voor professioneel gebruik in meer dan honderd verschillende soorten, maten en kwaliteiten. Ook voor vuilniszakhouders, papierpakkers en -prikkers bent u bij Hazet aan het juiste adres. En natuurlijk adviseren onze experts u graag over kostenbesparende en milieuvriendelijke oplossingen op maat.

Duurzame partner voor wegwerpartikelen

Heeft u ook een leverancier van artikelen voor eenmalig gebruik nodig? Hazet
verkoopt houten en plastic roerstaafjes, automaten- en drinkbekers, borden, schalen, bakjes van aluminium, plastic, papier en nog veel meer.

Brandschone eerste indruk

Hazet adviseert entree- en inloopmatten van 3M voor een schone en stijlvolle ontvangst van uw bezoekers. Bij ons vindt u niet alleen verschillende uitvoeringen, we leveren ze ook voorzien van uw bedrijfslogo! Met eersteklas antislipmateriaal van 3M, zoals Safety Walk Tape en strips, voorkomt u struikelen, uitglijden of vallen op risicovolle plaatsen zoals de trap.

Maar ook de tweede en de derde indruk nemen we graag voor onze rekening. Met Hazet bent u namelijk het hele jaar door goed beschermd tegen vuil, warmte en kou. In de herfst en winter staan we voor u klaar met onder meer dooikorrels en strooizout.
En in het voorjaar en de zomer ontzorgen we u met alles van algenverdelgers tot zonnebrand. Samen met u rekent Hazet af met vieze, gladde en gevaarlijke oppervlakken. Wij creëren een veilige en schone omgeving waarin u zich optimaal kunt richten op uw core business.

 Meer weten over multiservice? Neem contact met ons op.

 

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl