159
Terug naar overzicht

1nergiek: een nieuw begin in een ander jasje (van Hazet)

19.02.18
Vanaf 1 februari 2018 gaan de labels Teico Service, SGA Schoonmaak, Glas & Rein en 1nergiek (Professional Facility Service Group) samen verder onder de naam 1nergiek.

Hazet is als partner van 1nergiek niet alleen actief in de levering op het gebied van facilitaire artikelen, maar ook op het gebied van bedrijfskleding. Zo heeft Hazet middels de overname van Zaan Textieldruk & Borduren het complete pakket aan bedrijfskleding en bedrukking/ borduring verzorgd. Dit houdt in dat alle medewerkers in het nieuw zijn gestoken en oude bedrijfskleding op circulaire wijze is afgevoerd en verwerkt tot hernieuwbare grondstoffen.

Waarom één naam? De laatste jaren zijn de identiteit, kennis en kunde van de labels van de Professional Facility Service Group steeds meer naar elkaar toegegroeid. Onder de naam 1nergiek kunnen zij de gezamenlijke kernwaarden eenheid, expertise en enthousiasme nog beter uitdragen. Voor de opdrachtgevers verandert er weinig. Behalve dan dat de service nog verder verbetert en de aandacht voor de mensen op locatie verder toeneemt. De winst hiervan is groot!

Over 1nergiek

1nergiek is vooral actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen. Elke branche vraagt om een specifieke aanpak. Zij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer. Ze zorgen dat elke locatie het visitekaartje is voor de opdrachtgever. Zo voelen medewerkers en gasten zich welkom. De organisatie telt 700 medewerkers en is een middelgrote landelijke speler op de zakelijke markt.

 

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl