159
Terug naar overzicht

Aanvullende maatregelen COVID-19 - Hazet

29.09.20
Dinsdag 29 september 2020 om 18:00 uur zijn er verscherpte maatregelen vanuit de overheid afgekondigd. Hazet snapt de noodzaak en werkt hier 100% aan mee. Hieronder de interne aanscherping bij Hazet:
Allereerst, de veiligheid van onze medewerkers staat voorop! Wij doen er al het mogelijke aan om de veiligheid, op de werkvloer of onderweg, te garanderen. Voor alle medewerkers zijn er daarom mondmaskers, handschoenen, gelaatsmaskers beschikbaar en volop desinfectiemiddelen in de kantoren en (vracht)wagens aanwezig. 
  • Ons kantoorpersoneel werkt volgens een vast schema op kantoor en/of thuis. Er is op kantoor een minimale bezetting noodzakelijk, waarbij nimmer de RIVM richtlijnen uit het oog verloren worden. 
  • Ons operationeel personeel werkt in shifts en houdt alle richtlijnen in acht. 
  • Onze chauffeurs volgen de algemene RIVM richtlijnen en uiteraard de eventuele aangescherpte richtlijnen van onze klant ter plekke. 
SHOWROOM:
  • In de showroom van Hazet als van het Kärcher Center zijn mondmaskers verplicht. Indien de bezoeker geen mondmasker heeft, dan krijgt hij/zij deze van ons. Wij faciliteren dit. 
  • De bezoeker kan niet zelf koffie pakken of gebruik maken van het toilet.
 

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl