159
Terug naar overzicht

Tweede generatie TASKI robot schrobzuigmachine

30.11.17
Persbericht, Utrecht, november 2017

Diversey introduceert met trots de tweede generatie robot schrobzuigmachine; de TASKI SWINGOBOT 2000. Meer dan twee jaar praktijkervaring met robot schrobzuigmachines heeft geleid tot een nieuwe revolutionaire en robuuste reinigingsrobot. Door de toepassing van state of the art technologieën wordt minimaal 25 procent meer productiviteit bereikt waardoor locaties effectiever kunnen worden gereinigd.

Nieuwe lasertechnologie verfijnt de navigatie en maakt de machine geschikt voor ruimtes tot 60 meter breed. Door in hoogte te verstellen sonar sensoren kan de navigatie worden aangepast aan specifieke locaties zoals supermarkten, ziekenhuizen of magazijnen.

Het veiligheidssysteem is dubbel uitgevoerd zodat te allen tijden de veiligheid geborgd wordt. Met IntelliTrak worden de prestaties van de machine gemeten en gerapporteerd. Bovendien stelt dit de machine in staat om een gebruiker te informeren dat een programma succesvol is afgerond of dat er bijvoorbeeld een gang geblokkeerd is.

De bekende TASKI kwaliteit is vertaald in het robuuste ontwerp en bekende TASKI kenmerken als IntelliFlow en IntelliDose. Deze doseringssystemen zorgen voor de juiste hoeveelheid en concentratie reinigingsoplossing afgestemd op snelheid en aard en mate van vervuiling. Hierdoor wordt aanzienlijk bespaard op het chemie- en waterverbruik. Samen met de krachtige accu's kan hierdoor tot 4 uur autonoom worden schoongemaakt!

“De nieuwe TASKI SWINGOBOT verenigt het beste van vloerreiniging zoals klanten dat kennen van TASKI, met de geavanceerde robotica technologie van Intellibot robotics”, zegt Hans van Dam, product marketingmanager TASKI bij Diversey. “Door de continue ontwikkeling van vloerreinigingsmachines bieden we innovaties die onze klanten helpen veiliger, efficiënter en betrouwbaarder schoon te maken.”

Over Diversey

Diversey is toonaangevend leverancier van slimme, duurzame oplossingen voor reiniging en hygiëne. Door de integratie van nieuwe door technologie mogelijk gemaakte diensten en systemen, zorgen onze oplossingen voor een hogere productiviteit, voedselveiligheid en infectiepreventie om uiteindelijk de ervaring van de eindklant te verbeteren.

Contact:

HazetHoofdkantoor
Verkoop binnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505 HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl