159
Terug naar overzicht

Elke dag de hoogste kwaliteit met Diversey

12.06.18
In een 24 uurs economie waar iedereen druk is en tijd schaars, komt het onderhoud van vloeren regelmatig in de verdrukking. Tijd om ruimtes vrij te maken en met zorg periodiek vloeronderhoud op elastische harde vloeren toe te passen is er niet altijd. Omdat vloeren een belangrijke bijdrage leveren aan de frisse en schone uitstraling van een locatie wil iedereen toch elke dag de hoogste kwaliteit.

Diversey introduceert een unieke methode waarbij het onderhoud en het schoonmaken van een linoleum vloer in 1 handeling geschiedt; Carefree vloeronderhoud.

De basis van dit vloeronderhoudsproduct is polymeer. Door reinigende detergenten in het product wordt echter uw vloer tegelijk gereinigd en gevoed! Oude, beschadigde polymeerlagen worden eenmalig verwijderd waarna de speciale was wordt aangebracht. Dagelijks reinigen en voeden van de vloer levert vervolgens elke dag de hoogste kwaliteit!

Carefree vloeronderhoud is een snel en eenvoudig systeem dat periodiek top of recaoten overbodig maakt. Ideaal voor ruimtes die continu in gebruik zijn zoals in ziekenhuizen of ouderenzorg.

Over Diversey

Bij Diversey zijn we pionier in ons vakgebied en dat zullen we altijd blijven. Onze opdracht is om dingen mogelijk te maken. We zorgen constant voor revolutionaire technologieën in reiniging en hygiëne waarop al onze klanten in al onze internationale sectoren volledig vertrouwen.

 

Bron: Diversey

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl