159
Terug naar overzicht

Schone lucht is nog nooit zo belangrijk geweest

29.09.20
Nu steeds meer onderzoeken aantonen dat COVID-19 zich ook verspreid via grote en kleine aerosolen is luchtreiniging belangrijker dan ooit. De gepatenteerde technologie van de Excentr Air 250 voldoet aan de opkomende behoefte om een gecontroleerde omgeving te creëren waarin iedereen veilig kan ademen.

Excentr Air 250 is een luchtreiniger van ziekenhuiskwaliteit! De lucht wordt in een continue stroom schoongemaakt en gedesinfecteerd door de meest geavanceerde luchtzuiveringstechnologie inclusief HEPA 13-filters en UVC-licht. Dit zorgt voor schone lucht dat is vrijgemaakt van virussen, bacteriën, pollen, stof en nare geurtjes. U kunt weer opgelucht ademhalen!

Slim, slimmer, slimst

De positie van het UVC-licht dat op het filteroppervlak is gericht zorgt voor een constante blootstelling van de ingesloten verontreinigingen. Deze blootstelling breekt het DNA en RNA af en vernietigt zo alle ingesloten verontreinigde stoffen. Daarnaast is het in staat om meer dan 99,97% van de virussen (inclusief het coronavirus) en bacteriën in de lucht te vernietigen!
 

Is Excentr Air 250 geschikt voor mijn bedrijf?

Eén van de belangrijkste voordelen van Excentr Air 250 is het draagbare en compacte ontwerp waardoor het een geschikte oplossing is voor bijna elk bedrijf.
 
Onze tip: 1 Excentr Air 250 voor elke 120 vierkante meter ruimte (50dB) of voor elke 250 vierkante meter (67dB).

 

Voor de specifieke voorwaarden of een vrijblijvende demonstratie neemt u contact op met uw accountmanager. Of download onze brochure!

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl