159
Terug naar overzicht

Hazet officieel erkend als dienstverlener van het concept Fixed&Easy door Kimberly-Clark Professional*

19.04.18
Hazet is verheugd te vermelden dat wij door Kimberly-Clark Professional* officieel zijn erkend als dienstverlener van het concept Fixed&Easy.

Fixed&Easy is een programma ontwikkeld door Kimberly-Clark Professional* en is erop gericht om alle logistieke werkzaamheden omtrent de toiletruimtes voor u of uw relaties uit handen te nemen. Voor een vast bedrag (per medewerker) worden alle dispensers en gebruiksartikelen aangeboden, zodat u of uw relaties precies weten waar zij aan toe zijn. Met Hazet als faciliterende groothandel wordt de voorraad geleverd en beheerd tot in de voorraadkast.

Om in aanmerking te komen als officiële partner van Fixed&Easy en om het bijbehorende certificaat te ontvangen heeft Kimberly-Clark Professional* voorwaarden opgesteld op het gebied van administratie, levering, voorraadbeheer, service level en eigendomsvoorbehoud. Hazet voldoet aan alle voorwaarden voor kwalificatie als Fixed&Easy partner.

Een grote toegevoegde waarde is dat deze samenwerking kansen biedt op diverse gebieden. Het versoepelt het proces van administratie tot levering en vergemakkelijkt het aankoopproces voor u of uw relaties.

Voor het samenstellen van uw complete washroompakket volgens het Fixed&Easy concept is Hazet u graag van dienst!

Afbeelding: Overhandiging Fixed&Easy certificaat (v.l.n.r. Jeroen Neijmeijer, Key Account Manager Cleaning & Hygiene Kimberly-Clark Professional* & Wanda van ’t Veer, Commercieel Directeur Hazet)

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl