159
Terug naar overzicht

HAVEP® Multi Shield

15.01.18
Ontdek HAVEP® Multi Shield. De nieuwe generatie veiligheidskleding die lekker licht draagt, er goed uitziet en 100% bescherming biedt tegen de risico’s die met jouw werk gepaard gaan. Kies voor veiligheid, comfort, uitstraling en duurzaamheid.

We weten allemaal hoe bepalend kleding is bij het maken van een professionele indruk. Maar als het gaat om werkkleding heeft veiligheid binnen veel beroepen en branches meestal de hoogste prioriteit. Logisch, jij en je werkgever kunnen geen enkel risico lopen. Belangrijke zaken als uitstraling en comfort worden hierdoor te vaak naar de achtergrond geschoven, terwijl die twee elementen juist enorm veel invloed hebben op je werkdag.

Daarom lanceert HAVEP een volledig nieuwe collectie van hoog genormeerde veiligheidskleding die én fantastisch draagt én fantastisch staat: HAVEP® Multi Shield. Dit nieuwe concept is ontwikkeld door een team van designers die naast het waarborgen van de belangrijkste normen, veel aandacht hebben gegeven aan de kwaliteit en de pasvorm van de kleding. Bovendien is de gehele collectie industrieel wasbaar met behoud van de normen. HAVEP® Multi Shield is hiermee een doorbraak in de markt van genormeerde, persoonlijke beschermingsmiddelen.

Uitstraling

Wie zich sterk wil voelen, moet zich sterk kleden. Precies met dat idee is HAVEP® Multi Shield ontstaan. Want je wilt niet alleen veiligheid en comfort, je wilt er ook goed uitzien op je werk. In navolging van de succesvolle HAVEP® Attitude lijn, is het gelukt om een complete, gecertificeerde kledingcollectie te ontwikkelen die de drager voorziet in deze wensen. Met HAVEP® Multi Shield ben je zeker van jezelf. Je voelt je goed.

Duurzaamheid

Op het gebied van veiligheid, comfort en uitstraling is HAVEP® Multi Shield de onbetwiste winnaar. Maar ook als het gaat om duurzaamheid gooit deze nieuwe veiligheidskleding hoge ogen. Zo zorgt het Lyocell doek voor een grote waterbesparing ten opzichte van katoen. Kies je bovendien voor één van de HAVEP producten met het Green Choice label dan maak je een duurzame keuze.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Udo Wetzel (06 - 531 60 596).

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl