159
Terug naar overzicht

Hazet aan het speeddaten met leveranciers en afnemers

08.10.18

Op 4 oktober 2018 organiseerde Hazet voor de tweede keer dit jaar een dag dat in het teken stond van speeddaten. Medewerkers van Hazet en uitgenodigde afnemers konden bij Taets Art and Event Park in formele en informele sfeer discussiëren met en luisteren naar leveranciers uit de branche. Op deze manier is de relatie tussen de leverancier, de medewerker van Hazet en de afnemer sterk verbeterd en werd informatie direct met elkaar gedeeld.

In navolging van de eerste geslaagde speeddatedag (februari 2018) is besloten om in het najaar van 2018 wederom een speeddatedag te organiseren. Van 10:00 uur tot 16:30 uur hebben meer dan 25 speeddates plaatsgevonden van onze volgende leveranciers:

Tussen de speeddates door konden alle aanwezigen zich terugtrekken in de centrale hal om te werken of te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Hazet bedankt alle aanwezigen voor het creëren van een zakelijk succesvolle speeddatedag.

Aftermovie

Bekijk de aftermovie om een sfeerimpressie te krijgen van onze speeddatedag. Bent u geïnteresseerd om bij een mogelijk volgende keer ook aanwezig te zijn? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via verkoop@hazet.igefa.nl | 075 650 40 30.

 

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl