159
Terug naar overzicht

Gratis Tony's Chocolonely bij een actieproduct van Kärcher

07.10.18
Wist je dat Kärcher en chocolade meer gemeen hebben dan je in eerste instantie zou verwachten? Zo komt bij zowel een goede schoonmaak work-out als het eten van een stuk chocolade het stofje endorfine vrij in je hersenen waardoor wij ons happy gaan voelen. Naast een dosis endorfine zorgt schoonmaken in de meeste gevallen ook nog eens voor rust in je hoofd en een fijne opgeruimde leefomgeving waarin je heerlijk met vrienden en familie kunt genieten van je eigen Kärcher Tony's Chocolonely. Lekker alleen genieten mag natuurlijk ook ;)

Koop tussen 1 oktober en 31 december 2018 één van de deelnemende actieproducten en ontvang een Kärcher Tony's Chocolonely cadeaupakket! Er bestaan drie verschillende pakketten met respectievelijk 2, 3 en 4 repen. Welk pakket je ontvangt, hangt af van het gekochte actieproduct.

Hoe werkt het?

  • Als je in de actieperiode (1 okt. t/m 31 dec. 2018) één van de actieproducten koopt, en deze via het online formulier registreert, ontvang je een Kärcher Tony's Chocolonely cadeaupakket met 2, 3 of 4 repen* gratis thuisgestuurd.
  • De hoeveelheid repen die je ontvangt is afhankelijk van het actieproduct dat je koopt**. Ben je benieuwd welk pakket jij ontvangt? De verdeling staat in het schema hieronder.
  • Zorg dat je bij het registreren een duidelijke kopie van het aankoopbewijs upload.
  • Nadat we je registratie hebben ontvangen en goedgekeurd zullen we je het cadeaupakket binnen (uiterlijk) 3 weken gratis toesturen.

* De smaken per pakket zijn vooraf bepaald. Het is niet mogelijk zelf een pakket samen te stellen.

** Koop je 2 of meerdere actieproducten, dan geldt de actie op het product waar het hoogste pakket tegenover staat. Voorbeeld: koop je een Window Vac WV 1 (pakket 1) én een Stoomreiniger SC 5, dan registreer je de SC 5 (pakket 3). Maximaal 1 inzending per naam en adres.

Cadeaupakketten

Cadeaupakket 1: 2 heerlijke Tony's Chocolonely-repen (Melk - Puur)

 

Cadeaupakket 2: 3 heerlijke Tony's Chocolonely-repen (Melk - Puur - Wit)

 

Cadeaupakket 3: 4 heerlijke Tony's Chocolonely-repen (Melk - Puur - Wit - Melk karamel zeezout)

Lees hier de volledige actievoorwaarden.

Waarom kiest Kärcher voor Tony's Chocolonely?

100% Slaafvrij de norm in chocolade | Ontdek het verhaal achter Tony's Chocolonely

De chocoladeketen is ongelijk verdeeld. Miljoenen boeren aan ’t begin van de keten produceren cacao. Miljarden consumenten aan ’t eind van de keten genieten van chocolade. En in ’t midden? Daar zit ’n handvol chocogiganten dat 'r baat bij heeft de inkoopprijs van cacao onmenselijk laag te houden. De cacaoboer leeft hierdoor in armoede.. met kinderarbeid en moderne slavernij tot gevolg. De missie van Tony's Chocolonely is om alle chocolade 100% slaafvrij te maken en daar helpen wij bij Kärcher graag aan mee.

Dus met onze Tony's Chocolonely actie dragen wij ons steenje bij aan het 100% slaafvrij maken van chocolade. Meer weten over de missie van Tony's Chocolonely klik hier! of bekijk de video hieronder.

Verlang je al naar ons Tony's Chocolonelypakket? Registreer u dan snel. Wij doen er alles aan om de repen zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen.

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl