159
Terug naar overzicht

Hazet borduurt verder door overname Zaan Textieldruk & Borduren

28.02.18
Wij zijn verheugd te vermelden dat Zaan Textieldruk & Borduren (voorheen Promotional Industries) eind 2017 is overgenomen door Hazet en is verhuisd naar het hoofdkantoor in Zaandam. Hazet heeft de afgelopen maanden gebruikt om de productie op te starten en uit te bouwen. Hazet zal naast haar eigen handelsnaam ook de naam van Zaan Textieldruk & Borduren behouden.

Zaan Textieldruk & Borduren voerde al 15 jaar druk- en borduurservice uit voor een breed scala aan klanten, waaronder de specialistische afdeling van Hazet. Na diverse gesprekken te hebben gevoerd over de raakvlakken van beide organisaties zijn wij gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat een samenwerking voor beide partijen, en bovenal de klanten, meer voordeel zal gaan opleveren. Zaan Textieldruk & Borduren en Hazet versterken elkaar enorm als het gaat om het leveren en produceren van bedrijfskleding, promotioneel textiel en aanverwante artikelen. Met de overname heeft Hazet nu een eigen zeef-, textieldrukkerij en borduurinrichting in huis en kunnen wij het plotten en printen van digitale transfers aanbieden. Dit is vooral bij kleinere oplages heel handig en betaalbaar!

De overname van Zaan Textieldruk & Borduren sluit tevens goed aan bij de branchesegmentatie die Hazet sinds begin van dit jaar heeft ingezet. Op specialistische wijze kunnen wij voor schoonmaakbedrijven, horeca, leisure, (food)industrie en gezondheidszorg alle sport-, bedrijfs- en promotiekleding verzorgen alsmede bedrukte paraplu’s, mutsen, flipoverhoezen, et cetera. Dit zorgt voor een permanent en professioneel imago dat past in het totale assortiment van concepten en oplossingen dat Hazet aanbiedt.

U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen in de werkruimte + showroom! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Bedrijfskleding (075-650 40 30). 

 

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl