159
Terug naar overzicht

Patrick Schuit is de nieuwe Hoofd Verkoop Binnendienst bij Hazet

12.06.15

Patrick Schuit (45) begon deze maand als Hoofd Verkoop Binnendienst bij Hazet. Op het hoofdkantoor van Hazet geeft hij leiding aan de Verkoop Binnendienst binnen Hazet. Samen met dit team zal hij naar de toekomst toe de ambities, service en lever- betrouwbaarheid van Hazet naar een hoger plan sturen.

Patrick is afkomstig van de internationaal opererende groothandelsgroep Antalis. Daar werkte hij lange tijd in diverse leidinggevende functies, waaronder Salesmanager Visuele communicatie, Hoofd Verkoop Binnendienst en Inkoopmananagement. Vanuit een gezonde ambitie maakte hij de ommezwaai van de Grafische- naar de Hygiëne & Veiligheid sector.

Schuit: “Als Hoofd Verkoop Binnendienst bij Hazet is het een geweldige uitdaging om als coach en leidinggevende een sterk gemotiveerd Team aan te sturen. Door gezamenlijk team-effort, slimme processen en juiste veranderingen zullen daardoor de klanten van Hazet in de toekomst hogere service en betrokkenheid gaan beleven. Als geen ander weet ik dat naast ‘een goede prijs’ deze zaken van groot belang zijn voor het onderling professioneel zakendoen”

Patrick werkt vanuit de hoofdvestiging van Hazet aan de Pieter Lieftinckweg 30 in Zaandam. Naast service en verkoop is er een afhaallocatie/ showroom waar klanten op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur terecht kunnen.

Het team van Hazet wenst Patrick veel succes in zijn nieuwe uitdaging.

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl