159
Terug naar overzicht

Nieuw: TASKI AERO 8 en 15

14.08.17
Vanaf september 2017 heeft TASKI een nieuwe en revolutionaire stofzuiger in het assortiment: TASKI AERO! Deze zal de TASKI Vento vervangen. Let op: De TASKI Vento wordt tot die tijd verkocht.

Door middel van een innovatieve en gepatenteerde technologie is de TASKI AERO extreem stil met 53db (A). Dit lage geluidsniveau maakt het mogelijk om de machine zonder problemen in te zetten bij dagschoonmaak. Met de eco-modus knop kan het geluidsniveau nog verder verminderd worden tot zelfs 50db (A). De stilste in zijn klasse!

Het meest efficiënte product op de markt

De nieuwe TASKI AERO stofzuigers zijn zeer efficiënt en hebben een 585W motor. Deze motor geeft hetzelfde resultaat als een stofzuiger met een motot met meer dan 900W. Dit kan worden bereikt door middel van een innovatieve luchtstroom inclusief een unieke fluistertechnologie. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook minder stroomkosten!

Standaard stofzak indicator

De indicator geeft door middel van een kleurcode aan of de stofzak vol zit en de luchtstroom van de stofzuiger vermindert. Een viertal modellen worden geïntroduceerd:

De AERO 8 heeft een ketelinhouden van 13 liter, De AERO 15 heeft een ketelinhoud van 15 liter en geïntegreerde accessoires. De PLUS modellen hebben onder andere een haspelsysteem om de elektriciteitskabel op te rollen en een eco-modus.

De TASKI AERO wordt standaard (gebruiksklaar) geleverd met:

  • Disposable fleece stofzak;
  • Metalen telescoopsteel;
  • Kunststof hoekstuk;
  • Roller zuigmond;
  • Motor filterdoek;
  • Uitlaadfilter pads;
  • Accessoiresset.

Contact:

HazetHoofdkantoor
Verkoop binnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505 HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl