159
Terug naar overzicht

Win een schoonmaakteam met Diversey!

04.04.18
Ready for business met Pro Formula: professionele schoonmaakmiddelen van vertrouwde merken.

Bestel Pro-Formula en maak kans op een dieptereiniging van een professioneel schoonmaakteam van Diversey. Zo is uw bedrijf, woonvoorziening of restaurant helemaal klaar voor het seizoen. Kunt u zich volledig op uw klanten en gasten concentreren!

Pro Formula

De productlijn van Pro Formula combineert vertrouwde merken met professionele reinigingskracht wat perfect aansluit op de hygiëne eisen binnen een professionele onderneming.

Deze eisen kosten een bedrijf vaak veel waardevolle tijd en wanneer het niet juist gedaan wordt kan het ten koste gaan van de reputatie en de klantbeleving. De Pro Formula producten zijn gebaseerd op 50 jaar aan professionele kennis en ervaring van Diversey, de expert op het gebied van reiniging met wereldwijd bekende merken. De range bestaat uit producten welke specifiek de professionele reinigingsbehoeften van bedrijven invullen met professionele formuleringen, ontstaan met behulp van resources van Diversey. De producten maken in één keer schoon en geven u gegarandeerde hygiëne zodat u zich kunt richten op uw dagelijkse business, zoals het in de watten leggen van uw gasten of de zorg voor uw cliënten.

De actie loopt van 1 april 2018 tot en met 31 mei 2018 en geldt voor bedrijven. Ga voor de actievoorwaarden naar wineencleanteam.nl/actievoorwaarden. Omo, Sun en Cif zijn geregistreerde handelsmerken van Unilever, onder licentie gebruikt door Diversey.

 

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl