159
Terug naar overzicht

Winnaar sponzenactie Willems & Zn is bekend

13.02.18
Onlangs heeft Willems Schoonmaakdiensten bij sportvereniging WSV 1930 in Wormer een ontzettend leuke 'sponzenactie' georganiseerd. Een Volkswagen Up! werd volgestopt met sponzen. Meer dan 150 personen hebben vervolgens geprobeerd het juiste aantal sponzen in de auto te raden, wat nog niet zo eenvoudig was!

Het was niet gemakkelijk om het juiste aantal sponzen in de auto te raden. Van alle deelnemers waren er velen die niet in de buurt kwamen van het juiste aantal. Zo werden er allerlei uiteenlopende aantallen als 6 of 60.500 geraden door de deelnemers. Veel mensen dachten ook dat er 2018 sponzen in de auto zaten, gezien het jaartal waar we nu in zitten. Dit is maar liefst 6 keer geraden! Uiteindelijk is er bij elke wedstrijd natuurlijk wel minimaal één persoon die als winnaar uit de bus komt.

De uiteindelijke winnaar werd de heer Hans Wolthuis. De heer Wolthuis zat slechts 13 sponzen van het daadwerkelijke aantal af: 2435 in plaats van het correcte aantal van 2448! De sponzen die voor de actie zijn gebruikt zijn in bruikleen gesteld door Hazet te Zaandam.

 

Geen wedstrijd zonder winnaar
Benieuwd wat de heer Wolthuis uiteindelijk met zijn geniale ingeving heeft gewonnen? Een schoonmaker (of glazenwasser) van Willems & Zn Schoonmaakdiensten die de gehele dag tot zijn beschikking staat. 
De cheque werd door Maurice Willems overhandigd aan de opgewekte heer Wolthuis. Deze schoonmaker (of glazenwasser) zal begin april de werkzaamheden bij de heer Wolthuis uit gaan voeren.
Wij wensen de heer Wolthuis erg veel plezier met zijn prijs!

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl