159
Terug naar overzicht

Winterfolder 2018/ 2019

01.12.18
Actieprijzen geldig van 1 december 2018 t/m 31 januari 2019. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Prijzen exclusief BTW. Zolang de voorraad strekt. Actie alleen geldig bij afhalen in onze showroom (Pieter Lieftinckweg 30, Zaandam).

Bladeren, sneeuw en ijzel vormen een veelvoorkomende ergernis in de koude perioden van het jaar. De autoruiten zijn bevroren, de ingang van het bedrijf is spekglad of je vraagt je af waarom je nog geen warme winterjas hebt gekocht. Voor al deze vragen biedt de winterfolder van Hazet antwoord. (Download hier!)

 

Nooit meer krabben

De Lotux Liquid De-Icing is een milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar product dat onder andere vorstaanslag op autoruiten voorkomt het het ontdooiproces versnelt. Ideaal!

 
 
Lekkere warme handen
Deze neopreen handschoenen van Unger beschermen tegen de kou, zijn voorzien van anti-slip materiaal en verstelbaar klittenband. Ideaal voor glazenwassers. Verkrijgbaar in de maten L en XL.
 
 
 
 
 

Warm in de kou
Diverse winterjassen uit voorraad leverbaar. Voor specifieke prijzen en/ of advies neem contact op met de afdeling bedrijfskleding (075 650 40 34).

 

 

 

Sneeuwvrije paden
Strooizout werkt snel en effectief en wordt gebruikt bij sneeuw, ijzel en opvriezing. Werkzaam tot -12 graden. Een zak bevat 25kg.

 

 

 

Voor alle winterse acties kun je rechts op de pagina de winterfolder downloaden!

Gewijzigde openingstijden         

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl