327
327

Horeca seminar: Duurzaamheid en hygiëne van de toekomst



                                                                                                         

 


26 oktober 2017

 

Wat is de kerntaak van uw organisatie?

Het managen van vraag en aanbod in de horeca. Deze waardering leidt tot een verdergaande professionalisering van het ontwikkelen van passende oplossingen.Het is van belang om op een bewuste manier te ondernemen en na te denken over de werkprocessen. Denk hierbij aan HACCP, horecawetgeving, certificeringen, kosten besparen, medewerkers efficiënt inzetten, ontzorgen, beleving en innoveren.

Hoofdspreker:

Willem Reimers, hotelier en bekend van ‘‘Herrie in de Keuken’’.

Hoe creëer je betrokkenheid in een blijvende innoverende omgeving? Medewerkers verliezen vaker het persoonlijke en professionele aandeel in het totaalbeeld van hygiëne en facility. Als medewerkers zich meer gaan specialiseren en worden betrokken in de werkprocessen gaan zij zich meer als een eigen ondernemer voelen. Bespaar kosten en ga efficiënt om met de kwaliteiten van uw medewerkers.

 

 

 

 

 

 

 

 

DEELNEMEN AAN EEN PANEL DISCUSSIE?
 

Tijdens de panel discussies komen de volgende onderwerpen aan bod:

Let op: Bij het reserveren van uw seminarticket vergeet dan niet uw ticket voor de panel discussie ''naar keuze'' te reserveren.